Duurzame partners

MEBO Bouw Renovatie, Verbouw en Nieuwbouw

MeBo Bouw heeft een ruim aanbod van diensten. Van nieuw- tot verbouw en van onderhoud tot renovatie. Geen vraag te klein, geen droom te groot. Wij staan klaar om u te helpen.

Wie zijn wij?
Wij zijn bouwbedrijf MeBo Bouw. Samen met een vast team gaan wij u helpen met uw bouwklus. In dit team zitten vakmensen, elk met hun eigen expertise. Op die manier kunnen wij elke keer weer maatwerk verzorgen bij het realiseren van de klussen. We hebben al heel wat dromen mogen verwezenlijken en we zijn benieuwd waar we u bij mogen helpen.

Eén van onze specialismen is het isoleren van woningen.
Isoleren is een snelle en effectieve manier om uw woning te verduurzamen. Het zorgt voor een lagere energierekening en meer wooncomfort. Daarnaast is goede isolatie een noodzakelijke voorwaarde om het maximale rendement van bijvoorbeeld een warmtepomp of lage temperatuurverwarming te verkrijgen. Wij denken graag met u mee welke isolerende maatregelen geschikt zijn voor uw woning.

Gebroeders de Vries en Drowa

Gebroeders de Vries houdt van een nuchtere en eerlijke kijk op isoleren. En daar helpen wij mensen graag bij. Met advies op maat, kwaliteit, afspraken nakomen en persoonlijke aandacht. Niet voor niets is Drowa dankzij deze nuchtere aanpak de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grotere isolatiepartijen in het land.

Al sinds 1999 wordt Drowa als isolatiechips onder woningen aangebracht. Tot grote tevredenheid van de bewoners. Zowel de isolerende werking als de producteigenschappen zijn door TNO onderzocht en bewezen. Met Drowa van Gebroeders de Vries kiest u voor een hoogwaardige oplossing met gegarandeerde effectieve werking. En dat tegen een relatief geringe investering!

Ons team
Invulling geven aan de isolatiewensen van zowel de particuliere als zakelijke markt vraagt om een specifieke aanpak. Ons team van goed opgeleide vakmensen is gespecialiseerd in het verduurzamen en zuiniger maken van woningen en objecten.

Schilders- en Afwerkingsbedrijf de Vries

Schildersbedrijf de Vries is een bedrijf dat kwaliteit levert. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van schilderwerk en afwerking en zijn voor veel partijen dan ook de vaste onderhoudspartner. Voor zowel particulieren als bedrijven leveren wij het beste schilderwerk.

Ons bedrijf is er voor al uw binnen- en buitenschilderwerkzaamheden en glaswerkzaamheden. Onze schilders leveren een hoogwaardig kwaliteit schilderwerk af op particuliere woningen tot bedrijfspanden. Een combinatie tussen kleuren, beglazing en wandafwerking kan uw woning of bedrijfspand de perfecte uitstraling geven, wij geven u hier graag advies over.

Ben jij op zoek naar een ervaren en betrouwbaar schildersbedrijf dat staat voor kwaliteit? Dan ben je bij Schilders- en afwerkingsbedrijf de Vries uit Dokkum aan het juiste adres.

Charge Up

Wij zorgen ervoor dat u geld verdient met uw zonnepanelen. 

Gemiddeld verdienen onze zonnepaneleninstallaties zich binnen 3 tot 5 jaar terug en leveren daarmee een gemiddeld rendement van meer dan 25%.  Zeker nu met de hoge energieprijzen. Vergelijk dat maar eens met de rente die u nu op uw spaarrekening ontvangt!

De fabrikanten van de zonnepanelen die wij installeren garanderen allemaal hun opbrengst voor tenminste 25 jaar dus u kunt heel erg lang profiteren van uw investering en de gratis stroom die uw panelen u leveren.

Wij kunnen u uitgebreid adviseren over de oplossing voor uw specifieke dak en energiebehoeften van nu maar ook voor in de toekomst. Het is niet onze bedoeling u per se zoveel mogelijk panelen te verkopen maar om u een passend en toekomstbestendig PV systeem aan te bieden waarmee u ook over 10-15 jaar nog een goed rendement en zeer lage energierekening heeft.

NIVO Isolatiezorg

NIVO Isolatiezorg BV heeft als Fries bedrijf al ruim 12 jaar ervaring in het isoleren van woningen in het noorden van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het isoleren van spouwmuren, vloeren en daken. Elke woning is uniek en verdient de aanpak die het beste past bij de woning. Onze bouwkundig adviseur komen geheel vrijblijvend langs om te kijken wat voor u de grootste besparing oplevert. Wij zijn BRL2121 Insula gecertificeerd en hebben het keurmerk Erkend Vochtexpert

Naast het isoleren van spouwmuren, kunnen wij ook na-geïsoleerde spouwmuren weer leeghalen. Wij voeren deze Spouwcleaning veelal uit bij woningen die ooit met UF-schuim of glas-/steenwol zijn na-geïsoleerd en nu problemen hebben met vocht/schimmel op de muur. Na het Spouwcleanen worden de spouwmuren door ons weer gevuld met EPS PlusParels HR++ voor best comfort en rendement.

NIVO Isolatiezorg maakt onderdeel uit van de NIVO Groep. Binnen de gehele NIVO groep werken wij met ruim 1200 medewerkers aan een schonere wereld.

R-kent Hypotheken

Bij r-kent Hypotheken denken wij graag met je mee over wat financieel verstandig en handig is. We houden van laagdrempelig contact en zijn de financiële sparringpartner op het gebied van hypotheken.

Wanneer je een woning wilt verduurzamen, is het altijd een afweging of je dit uit eigen spaargeld  betaalt of dat je voor deze uitgave een financiering sluit. Of en hoe je dit het beste kunt doen? Dat is voor iedereen anders en daar denken wij graag over mee. Rechtstreeks contact en vlot duidelijkheid bieden. Dat is wat wij persoonlijk ook belangrijk vinden en waar we in onze dienstverlening ook voor gaan.

Heb je dus vragen over je hypotheekmogelijkheden of een andere financiële vraag, neem gerust eens contact op. Wij werken samen met vrijwel alle geldverstrekkers in Nederland; dat is wel zo handig.